مدولاتور آنتن مرکزی سیماران

مدولاتور آنتن مرکزی سیماران

خدمات پس از فروش

ضمانت کالا

مشاوره رایگان

جهت هماهنگی و قیمت مدولاتور آنتن مرکزی با شماره  09121623460  و  32752878-026  تماس بگیرید.

آدرس:  کرج – بلوارعلامه جعفری (دولت آباد) – خیابان هاتف نبش هاتف 1

 

امروزه سیستم‌های مخابرتی تاثیر زیادی بر زندگی انسان دارند. برای ما تصور زندگی بدون انتقال صدا و تصاویر از یک نقطه به نقطه‌ی دیگر امکان پذیر نیست. همین انتقال داده است که زندگی امروز را نسبت به گذشته بسیار متفاوت کرده است.

امروزه شما در خانه خودتان نشسته‌اید و با استفاده از سیستم‌های انتقال داده صدا و تصاویر افراد و اشخاص مختلف از کشورهای دیگر را می‌بینید و می‌شنوید.

یا یک خبر مهم با سرعت باور نکردنی در همه‌ی دنیا می‌پیچد بدون آن که افراد زیادی شاهد آن اتفاق باشند. البته این اتفاق‌ها به سادگی انجام نمی‌شود و در برخی مواقع دریافت آن‌ها دچار اختلال‌هایی می‌شود.

ما امروز در این مقاله سعی داریم تا در مورد یکی از تجهیزات مهم که باعث دریافت و بالا رفتن کیفیت دیتاهای ارسالی از یک نقطه به نقطه‌ی دیگر می‌شود صحبت کنیم.

این ابزار مهم مدولاتور نام دارد.در ادامه مواردی مانند کار مدولاتور، قیمت مدولاتور و روش نصب مدولاتور را مورد بررسی قرار می‌دهیم، تا انتها با ما همراه باشید.

 

مدولاتور چیست؟

از بزرگ‌ترین چالش‌های سیستم‌های مخابراتی، می‌توان به انتقال اطلاعات از نقطه‌ای به نقطه‌ دیگر اشاره کرد. یکی از ابزارهایی که می‌تواند به خوبی این کار را انجام دهد، مدولاتور است. پردازشگر مدولاتور این توانایی را دارد که سیگنال‌های اطلاعاتی یک مرکز را با حفظ کیفیت به مرکز دیگر ارسال کند.

هنگام ارسال سیگنال از یک مرکز به مرکز دیگر، فرکانس پایین می‌آید و سینگال‌ها ضعیف می‌شوند. ضعیف شدن سیگنال‌ها باعث می‌شود که کیفیت آن‌ها پایین بیاید.

در چنین شرایطی مدولاتورها با انجام عمل مدولاسیون باعث انتقال راحت‌تر سیگنال شده و کیفیت آن را افزایش می‌دهند. به طور ساده‌تر می‌توان گفت که مدولاتورها دستگاهی الکترونیکی برای تبدیل خطوط تصویر AV، HD یا VGA به سیگنال VHF یا UHF است.

این دستگاه الکترونیکی توانایی این را دارد که تصاویر پخش کننده‌های DVR یا دوربین‌های مداربسته را با کمک آنتن مرکزی به واحدهای مختلف یک ساختمان ارسال کند.

 

مدولاتور آنتن مرکزی
مدولاتور آنتن مرکزی سیماران

 

مدولاتور آنتن مرکزی چیست؟

مدولاتور جهت تبدیل فایلهای صوتی و تصویری درگاههای خروجی Hdmi ، Av و … به سیگنال آنالوگ جاری در سیستم آنتن مرکزی بکار گرفته می شود.

مدولاتور ها دارای باند های مختلف کاری میباشند که بنا به چیدمان کانال انجام شده در سیستم تعیین فرکانس و کانال چینی میشوند. متداول ترین استفاده مدولاتورها در سیستم دوربین مداربسته و انتقال تصویر دی وی آر بر روی بستر آنتن مرکزی و مشاهده توسط مشترکین است.

مدولاتور فول باند در کلیه پهنای باند UHF و VHF قابل برنامه ریزی می باشد. نسل جدید مودولاتور آنتن مرکزی تصاویر را بر روی باند دیجیتال (DVBT) چیده و قابلیت تبدیل تصاویر گیرنده دیجیتال را دارا می باشند.

شما می توانید برای استعلام قیمت مدولاتور سیماران با نمایندگی سیماران کرج تماس گرفته و از قیمت روز مطلع شوید و مشاوران ما برای خرید مدولاتور سیماران مشاوره های لازم را به شما خواهند داد.

کار مدولاتور آنتن مرکزی چیست؟

شاید در برخی مواقع دیده باشید که افراد تصاویر قسمت‌های مختلف ساختمان مانند آسانسور یا پارکینگ را بر روی تلویزیون خانه می‌بینند. اما این چطور ممکن است؟

امروزه در اکثر ساختمان‌ها به جای استفاده از چندين آنتن یک آنتن مرکزی گذاشته می‌شود تا تلویزیون‌های مختلف به آن متصل شود. برخی افراد هنگام نصب دوربین مدار بسته از نصب کننده درخواست می‎کنند که تصاویر دوربین را به تلویزیون آن‌ها متصل کنند.

برای این کار باید تصاویر دوربین مداربسته به آنتن مرکزی متصل شود. اما یک مشکلی وجود دارد و آن این است که خروجی آنتن تلویزیون با دستگاه‌هایی مانند DVR بسیار متفاوت است.

برای این که بتوانید تصاویر ارسالی از دوربین مدار بسته را به آنتن مرکزی متصل کنید باید از یک دستگاه مبدل استفاده کنید. مدولاتور دستگاه مبدلی است که می‌توانید AV را به RF تبدیل کند. شما با استفاده از این دستگاه می‌توانید تصاویر دوربین مدار بسته را به آنتن مرکزی و تلویزیون متصل کنید.

 انواع مدولاتور آنتن مرکزی

مدولاتورها انواع مختلفی دارند که در ساختمان‌ها و مراکزی که مثل هتل‌ها که نیاز به نظارت 24 ساعته دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد. در ادامه برخی از مهم‌ترین انواع مدولاتور که بیشترین کاربرد را دارند به شما عزیزان معرفی می‌کنیم.

 مدولاتور آنالوگ

همان طور که از اسم این نوع مدولاتور می‌توان متوجه شد، کار این مدولاتورها تبدیل تصاویر به سیگنالی است که فقط بر روی باند VHF قابل دریافت می‌باشد. یعنی ما برای گرفتن تصاویر باید روی باند VHF یا همان آنالوگ جستجو کنیم.

استفاده از این نوع مدولاتور در کشور عزیزمان ایران بسیار رایج است و خیلی از افراد هنگام خرید دستگاه مدولاتور، مدولاتور آنالوگ را انتخاب می‌کنند. تصاویر دریافتی توسط مدولاتورهای آنالوگ به دو شکل انجام می‌شود.

به عبارتی دیگر اگر قرار باشد مثلا تصاویر یک DVR دوربین مداربسته را به آنتن مرکزی منتقل کنیم، این انتقال به دو روش انجام می‌شود.

در روش اول انتقال تصویر از طریق کابل HDMI انجام شده و در روش دوم با استفاده از کابل‌های سه فیش AV این انتقال تصویر صورت می‌پذیرد. نهایتا این سیگنال‌ها از هر طریقی که انتقال پیدا کنند تبدیل به تصاویر بر روی باند VHF یا همان آنالوگ می‌شوند. مدولاتورهای آنالوگ بر اساس روش دریافت تصاویر به دو دسته تقسیم می‌شوند.

1- دسته اول مدولاتورهای آنالوگ با ورودی HDMI

این نوع مدولاتورها با استفاده از کابل‌های HDMI تصاویر و صداها را انتقال داده و به صورت فول باند می‌باشند. بسیاری از فروشنده‌ها مدولاتور آنالوگ با ورودی HDMI هنگام فروش دستگاه خود از لفظ مدولاتور HD استفاده می‌کنند.

این امر بسیار اشتباه بوده و خریداران فکر می‌کنند که این دستگاه‌ها مدولاتور دیجیتال هستند. این نوع مدولاتور تصاویر و صدا را از طریق کابل HDMI دریافت کرده و روی سیگنال آنالوگ پخش می‌کند.

فول باند بودن این مدولاتورها به شما اجازه می‌دهد تا باند مورد نظر خودتان را انتخاب کنید. البته باید توجه داشته باشید که باند انتخابی با شبکه‌های ایرانی تداخل ایجاد نکند.

این نوع مدولاتور یکی از مناسب‌ترین انواع مدولاتور برای ساختمان‌های ایرانی است. البته امروزه نمونه‌های بی کیفیتی از این دستگاه نیز در بازار فروخته می‌شود. بهتر است برای انتخاب مناسب با یک متخصص مشورت کنید.

از مهم‌ترین مزایای دستگاه مدولاتورهای آنالوگ با ورودی HDMI می‌توان به قیمت مناسب نسبت به کیفیت، کیفیت مطلوب برای استفاده در ساختمان‌های مسکونی، انتقال صدا و تصویر از طریق کابل HDMI، امکان تنظیم فرکانس اشاره کرد.

برخی موارد مانند کیفیت نامناسب پردازش در برخی نمونه‌ها، عدم وجود قطعات پردازش‌گر برای تعمیر، هزینه‌ی بالای تعمیر هستند که جزو معایب این نوع مدولاتور می‌باشند.

2- دسته دوم مدولاتورهای آنالوگ با ورودی AV

این نوع مدولاتورها که به صورت تک باند و فول باند در بازار موجود می‌باشند که ارزان‌ترین نوع مدولاتور هستند. دلیل اصلی استقبال مردم از این دستگاه نیز همین قیمت پایین است. البته توجه داشته باشید که دستگاه مدولاتور آنالوگ AV تک باند کیفیت بسیار پایینی دارد و در برخی مواقع حتی برای استفاده در ساختمان‌های 10 واحدی هم مناسب نمی‌باشد.

در برخی موارد حتی شرکت‌های تولید کننده‌ی دستگاه مدولاتور آنالوگ AV تک باند هم از کیفیت محصول خود اطمینان کافی را ندارند.

اگر به دنبال یک مدولاتور با کیفیت هستید که تصاویر دریافتی مناسبی را به شما ارائه دهد، مدولاتور آنالوگ AV تک باند گزینه مناسبی نیست. از مزایای مدولاتورهای آنالوگ با ورودی AV می‌توان به مواردی مانند قیمت بسیار مناسب، انتقال صدا و تصاویر، کیفیت قابل قبول در نمونه‌های فول باند اشاره کرد.

همچنین مواردی مانند کیفیت پایین تصاویر در نمونه‌های تک باند، عدم تنظیم شوندگی فرکانس، کیفیت کم انتقال صدا و تصویر با استفاده از کابل سه فیش هم مواردی هستند که جزو معایب این نوع مدولاتورها می‌باشند.

مدولاتور دیجیتال

این نوع مدولاتور یک مبدل با قابلیت تبدیل ویدیو به سیگنالی است که برای تلویزیون‌های دیجیتال قابل دریافت باشد. این سیگنال‌ها بر روی سیستم UHF نمایش داده می‌شود و کیفیت آن بسیار بیشتر از مدولاتورهای آنالوگ است. این نوع مدولاتور قیمت بالاتری دارند و در ساختمان‌های لوکس یا مراکزی مانند هتل‌ها و مراکز خرید مورد استفاده قرار می‌گیرند.

خروجی این دستگاه‌ها روی یک یا چند کانال با پهنای باند مشخص انتقال می‌یابد. نکته‌ی مثبتی که این دستگاه‌ها دارند این است که طول مسیر تاثیری بر کیفیت تصاویر دریافتی ندارد. خروجی این دستگاه‌ها به صورت صفر و یک می‌باشد یعنی یا تصویری با کیفیت دارید یا به طور کل تصویری ندارید. این نوع مدولاتور هم دارای چند مدل می‌باشد.

1- مدولاتور دیجیتال با یک کانال

این نوع دستگاه یک ورودی HDMI و یک خروجی کانال دارد. ورودی این دستگاه می‌توانید از یک دوربین مدار بسته یا دستگاه پخش ویدیو باشد. فرکانس خروجی کانال هم قابلیت تنظیم دارد.

از مزایای این نوع مدولاتور می‌توان به ورودی کابل HDMI، کیفیت بالای صدا و تصویر، دریافت تصویر با گیرنده دیجیتال و قابل تنظیم بودن فرکانس آن اشاره کرد. همچنین مواردی مانند ورودی یک ویدیو، دریافت فقط یک کانال، قیمت بالا و… جزو معایب این نوع مدولاتور است.

2- مدولاتور دیجیتال با چند کانال

این مدولاتور هم مانند مدولاتور تک کاناله به صورت صفر و یک عمل کرده و کیفیت تصویر بالایی دارد. تفاوت این دستگاه با دستگاه یک کانال در تعداد ورودی آن است. شما در این دستگاه چند ورودی دارید که می‌توانید به آن چند کابل HDMI متصل کنید و برای هر کدام فرکانسی مجزا تعریف کنید.

همچنین این دستگاه در خروجی نیز به تعداد ورودی‌ها، تصویر بر روی کانال‌های مجزا می‌دهد. از این نوع دستگاه بیشتر در سازمان‌ها، هتل‌ها و… استفاده می‌شود. مواردی مانند کیفیت بسیار بالا در صدا و تصویر، دریافت روی گیرنده دیجیتال، ورودی چند کاناله، فرکانس قابل تنظیم و… جزو مزایای این نوع مدولاتور است. البته قیمت این دستگاه بالاتر از انواع دیگر مدولاتور است.

نصب مدولاتور آنتن مرکزی

نصب مدولاتور یک کار بسیار تخصصی می‌باشد که باید به فردی که آموزش‌های لازم برای انجام این کار را دیده سپرده شود. اما برخی نکات است که در نصب این دستگاه مبدل تاثیر زیادی دارد.

به طور مثال مکان نصب مدولاتور در کیفیت تصویر بسیار تاثیر می‌گذارد. برخی افراد این دستگاه را در پشت بام نصب می‌کنند تا در محل رفت و آمد نباشد. اما باید بدانید که این کار اصلا توصیه نمی‌شود.

چون نویز زیادی برای دستگاه به وجود می‌آورد. همچنین نصب این دستگاه در آسانسور نیز بسیار دشوار است زیرا آسانسورها از برق قوی استفاده می‌کنند و دائما در حرکت هستند.

بهترین جا برای نصب مدولاتور در قسمت پایین ساختمان در زیرزمین یا پارکینگ است. زیرا ارسال تصویر از پایین و انتقال خط سیگنالی به بالای ساختمان بسیار با کیفیت‌تر است.

قیمت مدولاتور آنتن مرکزی

به طور کلی عوامل زیادی هستند که بر روی قیمت دستگاه مدولاتور تاثیر دارد. مهم‌ترین تفاوت قیمت بین دستگاه‌ها آنالوگ و دیجیتال است. همچنین مواردی مانند جنس، برند، تک کانال یا چند کاناله بودن و… نیز روی قیمت مدولاتور تاثیر می‌گذارد.

البته از تورم و نوسان قیمت بازار هم نباید غافل بود. شما برای اطلاع دقیق از قیمت مدولاتور مورد نیاز خودتان همچنین دریافت مشاوره رایگان می‌توانید با کارشناسان مجموعه ما در ارتباط باشید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
Call Now Button